Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login https://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

https://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

Anakova Jarkoli

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 22 Aug 2017 by anakova

Rengöringsrutin: Tvätta golv

Jag planerar att dela ett inlägg under resten av dagarna i min rengöringsrutin nästa torsdag (jag kombinerar fredag ??och lördag till ett inlägg); För tre veckor sedan delade jag hur jag städade mina badrum för två veckor sedan, jag delade hur jag dammar mitt hem, förra veckan delade jag hur jag vakuum, och idag delar jag hur jag tvättar mina www.hemstädarnaistockholm.se golv.Rengöringsrutin Serie: Tvättgolv (Torsdag) | Blairblogs.comBry dig inte om vår otillbörliga bord och stolar ????Min So-Easy-It's-Dumb Floor Tvätt RutinObs! Vi har bara hårda golv (kakel) i våra två badrum, kök och front landning. Jag tvättar badrumsgolv på måndagar (fullständigt badrumsrengöringsrutin här), så jag tvättar bara köksgolvet och landning på torsdagar.Är du redo för detta?Flytta alla objekt från golvetTvätta golv (jag använder och älskar Swiffer Wet Jet fylld med en 50/50 vit vinäger / vattenlösning-här är hur man fyller på en fuktig jet- $ 23, affiliate-länk)Byt ut objektRengöringsrutin Serie: Tvättgolv (Torsdag) | Blairblogs.comPro-tips (jag delade den här förra veckan också): Bli ett hushåll med inga skor. Det här är något jag har velat göra länge, men genomförde inte förrän nyligen. I stället för att göra ett stort tillkännagivande eller hänga ett tecken (även om jag skulle älska ett tecken som den här) började jag helt enkelt ta av sig egna skor och lämnade dem vid dörren på vår kakel landning. Människans beteende är så roligt, nu tar alla som kommer in i vårt hem automatiskt bort sina skor! Inga skor spårar i smuts, skräp och vem-vet-vad-annars betyder mindre städning och ett lyckligare och hälsosammare hem för oss. Om du är på staketet, prova det! Börja lämna dina skor vid din ytterdörr och titta på ängs och undra när dina familjemedlemmar, rumskamrater eller gäster börjar göra detsamma! ????Rengöringsrutin Serie: Tvättgolv (Torsdag) | Blairblogs.comFrämre landningJag inser att detta inte är spännande eller livsförändrande, men jag hoppas att inspirera dig att hitta en rengöringsrutin eller rytm som passar dig så att ditt hem kan känna dig som en fristad för dig, som min gör för mig. Jag delar inte en video den här veckan eftersom det skulle vara så snabbt och enkelt att det skulle vara slöseri med tid för mig att filma det och slösa bort tid för att du ska titta på det! ????

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name