Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

morten

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 12 Jul 2017 by mortenvermund

Kan Man Låna Pengar Om Man Har En Betalningsanmärkning?

Att låna pengar med betalningsanmärkning har blivit allt vanligare och vanligare idag. Många långivare känner till detta problem och har ändrat sina prioriteringar gällande person som ansöker om lån med betalningsanmärkning. Att missa en inbetalning är lätt hänt och en betalningsanmärkning kommer snabbare än vad man tror. Ansöker man om ett lån gör långivaren en fullständig kontroll istället för att bara neka personen lånet p.g.a. en betalningsanmärkning. 

http://www.laanesider.dk


Det finns även ett problem till och det är att man ibland vill låna pengar utan att en kreditupplysning görs hos UC. Detta är fullt möjligt hos ett antal långivare men det görs alltid en kreditupplysning men hos ett annat företag. En kreditupplysning är till för att skydda både långivaren såväl som låntagaren, för att garantera att ett lån kan betalas tillbaka i tid. 

http://www.laanogsparpenge.dk/kviklaan/


Långivare Som Erbjuder Lån På 1500 Kr

OK Money: Kräver att man är 18 år och har en årsinkomst på 24000 kr för att låna 1500 kr. Med en återbetalningsperiod på 30 dagar och en effektiv ränta på 819,12%, blir den totala summan att betala 1800 kr.

Nanokredit: Första lånet blir räntefritt med återbetalningsperiod på 20 dagar, vilket medför att du endast behöver betala tillbaka 1500 kr. 

https://www.laan-365.dk/rki-laan/


Vivus: Här krävs det att man är minst 20 år om man vill låna 1500 kr. Första lånet är räntefritt vilket betyder att om du tar ett lån på 1500 kr, behöver du bara betala tillbaka 1500 kr efter 30 dagar.

Oavsett om man vill låna 1500 kr eller 10000 kr, krävs det ändå att man gör upp en bra budget som klarar av återbetalning av ett lån.

http://www.billigalaan.se/billigaste-lan/


Large_dollar-1968712_1920_large

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name