Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 22 Apr 2017 by kopenaccu

Accu voor Asus Zenbook ux31a 6840mAh

Bent u enthousiast over de uitvoering van een lichtere apparaat dat is een kruising tussen een grote tablet en een kleine Accu Asus a41-x550 laptop, misschien vervolgens de E200HA notitieboekje van Asus VivoBook wel de keuze. De belangrijkste functies van die het product is aandacht voor zijn a) haar gewicht-minder dan een kilo en b) de batterij die kan duren tot 13 uur op een enkele lading, zelfs met video's die worden uitgevoerd. Dus het maakt voor een mooi apparaat voeren rond en gebruiken de gehele werkdag. Wat meer is, kunt u een jaar gebruik van Office 365, gratis.

Quad Core-Processor van Intel

De Asus a41-x550e Accu heeft op haar hart, een Intel Atom-processor voor X5-Z8350 en zoals gezegd, de display is 11.6inches. De Notebook heeft een RAM-geheugen van 2GB en cloud opslag van 500GB (gratis voor 2 jaar). De SSD is 32GB voornamelijk voor het OS en andere belangrijke programma's. De OS is Windows 10 uit de doos en heeft de nieuwste Wi-Fi versie 802.11 ac. Volgens Asus gaat dit driemaal sneller dan de vorige versie 802.11n.

Bezienswaardigheden en SoundsTru2Life technologie

De Accu Asus a41-x550a ook heeft een sterk verbeterde display met zijn merkgebonden technologie van de Tru2Life en onderscheidt zich in termen van kleur en helderheid en wordt gemakkelijk op de ogen. Ook is de geluid-afdeling versterkt door Asus SonicMaster-audiotechnologie die uitstekende audio resultaten oplevert.

Voldoende grote toetsen en touchpad

Voor een laptop van deze omvang, heeft Asus weten te passen in een toetsenbord dat geen tijdens het typen problemen doet. De Accu Asus Zenbook ux31a heeft de touchscreen-functie, evenals comfortabele aanpassingen waardoor, terwijl het lezen van het scherm met behulp van de vingers en de gebaren. Deze ervaring wordt geleverd door een combinatie van de hardware en software technologieën. Voor een apparaat dat is geplaatst als een basis voor dagelijkse plichten, voeg deze functies een waarde terwijl het maken van de keuze van de aankoop van het apparaat.

kopen accu : http://www.kopenaccu.com/

De laptop wordt geleverd met één USB2.0 poort en 1 USB3.0 poort en natuurlijk de voorziening voor een microSD-sleuf en een micro-HDMI-aansluiting.

De algemene beoordeling

Deskundige beoordelingen duidelijk toegeven dat voor het prijspunt en andere beperkingen van de hardware, de E200HA notitieboekje van Asus VivoBook vrij redelijk in dat slot is. Behalve voor sommige problemen in de weergave department en lage opslag van 32 GB, de meeste andere functies en voorzieningen, wanneer het wordt getest, is gebleken te zijn trouw aan de beweringen van de fabrikant.

Large_asus_zenbook_ux31a_laptop_accu_large

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name