Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

koopaccu

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 20 Jan 2017 by koopaccu

vervangen Accu Dell XPS M1730

Laat je niet voor de GE62 chassis voor de gek houden - de CX62 is veel te zwak voor de meeste games en de 768p TN scherm is afschuwelijk.We hadden een korte blik op de begroting 17,3-inch CX72 eind vorig jaar want het was een van onze eerste modellen met de Kaby Lake i7-7200U CPU en GeForce 940MX GPU. Nu, onze nieuwste apparaat van MSI is het 15,6-inch versie van de zeer dezelfde CX serie. De CX62 is een bijna exacte kopie van de begroting GP62 gaming systeem met lagere specced internals voor een meer betaalbare startprijs van $ 800 USD. Dit brengt de notebooks in dezelfde prijsklasse als vele mainstream multimedia-oplossingen, waaronder de HP Pavilion 15 , Acer Aspire V15 , en de Lenovo Ideapad 510 .

Wij raden u aan onze volledige review op de GP62, GL62 en GE62-serie voor meer informatie op het chassis en de algemene kenmerken.De CX62 is een gestripte versie van zowel de GP62 en GE62. Het chassis is visueel identiek MSI gewoon interne functies heeft verwijderd om de begroting CX62 onderscheiden van zijn duurdere gaming G-serie broers en zussen. Niettemin, de oppervlakken van de CX62 voelen goedkoper, hol, en meer plastic aan. De basis vislijnen vrij gemakkelijk bij een poging om het draaien van zijn voorste hoeken en de polssteunen en het toetsenbord zal drukken wanneer naar beneden gedrukt met een vinger. Het deksel is ook heel flexibel en vervormd gemakkelijk naar beneden het midden met toegepaste druk. Afgezien van de goede scharnieren en minimale Wankelende, we zijn teleurgesteld in de algehele stijfheid van de notebook.

De grootte en het gewicht van de CX62 dikker en iets zwaarder dan de concurrentie. Op bijna 30 mm dik, de MSI is bijna 10 mm dikker dan de Asus Zenbook UX510UW of HP Pavilion 15t, terwijl een gewicht van 100 g tot 200 g meer. De grotere afmetingen aanvaardbaar zou zijn geweest als de CX62 was van een hogere kwaliteit op te bouwen dan haar concurrenten, maar dit is helaas niet het geval.

Beschikbare poorten zijn overvloediger dan wat een standaard Ultrabook kan bieden, waaronder vergulde dual audio-poorten, zowel MDP en full-size HDMI 1.4, USB Type-C Gen. 1, en zelfs een optische drive. Thunderbolt 3 ontbreekt en de opname kan de veelzijdigheid van de notebook hebben versterkt. Alle poorten zijn makkelijk te bereiken hoewel hun positionering neiging om rechtshandige muisgebruikers bevorderen. Accu Dell XPS M1730 .

De geïntegreerde SD kaartlezer is erg traag op slechts ongeveer 24 MB / s met onze Toshiba UHS-II-test kaart. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de kaart op het bureaublad zal ongeveer 42 seconden duren.De Intel 3168 is een dual-band 1x1 WLAN-module met theoretische overdrachtsnelheden tot 433 Mbps. Onze eigen test met een Linksys EA8500 802.11ac router toont een real-world transfer rate van ongeveer 282 Mbps of zelfs langzamer, afhankelijk van de omstandigheden. Hoewel zeker vele malen sneller dan een notebook op een standaard 802.11n-netwerk, de Intel 3168 is niet opgewassen tegen de 2x2 Killer 1535 WLAN module vinden op de meeste high-end gaming notebooks of de nieuwe Kaby Lake Dell XPS 13 .Inclusief extra's zijn slank als de notebook wordt geleverd met slechts een stroomadapter, Quick Start Guide en garantiekaart.

De bodemplaat kan worden verwijderd met slechts een Philips schroevendraaier en wat geduld. Daarbij zal echter de garantie vervallen en we hadden niet proberen het uit elkaar te halen als gevolg. Het moederbord is verder nagenoeg identiek aan de GP62 zoals hier getoond. DDR4 RAM-geheugen is uitbreidbaar via de twee toegankelijke SODIMM baaien.MSI heeft een standaard 24 maanden dekking voor haar notebooks, terwijl zowel de interne batterij en LCD-scherm zijn verzekerd voor alleen het eerste jaar. Gebruikers moeten hun aankopen met de fabrikant om te profiteren van de garantie te registreren.De CX-serie maakt geen gebruik van dezelfde SteelSeries keyboard Op MSI's duurder G-serie, hoewel de lay-out hetzelfde kunnen verschijnen. In plaats daarvan, de sleutels hier een goedkope plastic gevoel, met ondiepere feedback wanneer ingedrukt. Het centrum van het toetsenbord heeft de neiging om kromtrekken waardoor de omringende toetsen zachter dan moeten ook. Gekletter is relatief rustig als gevolg, hoewel we hadden gehoopt om een ??algemene betere type-ervaring dan een Ultrabook vanwege de dikkere grootte van de MSI. Accu Dell XPS M1530 .

Vreemd genoeg heeft de fabrikant gekozen voor de extra toetsen Turbo Fan en System Control Manager van de G-serie te houden. Zowel van de niet-aanpasbare toetsen zitten naast de Power-knop en zijn misschien wel onnodig op een mainstream notebook als de CX62. De functie Turbo Fan in het bijzonder is niet nodig gezien de low-power hardware binnen.Het touchpad is voldoende groot (11 x 6 cm) en iets getextureerde beter te onderscheiden van de omliggende polssteunen. Er is weinig te klagen omdat het oppervlak stevig en stijf ten opzichte van het midden van het toetsenbord. Cursorbesturing even reageert rond de randen en hoeken en de Synaptics software herkent deze maximaal drie vingers gelijktijdig.

De speciale muis toetsen zijn ondiep in reizen, maar stevig in feedback met een luide auditieve klik. herhaaldelijk klikken snel achter elkaar niet vermoeiend omdat slechts een kleine hoeveelheid kracht nodig is om naar beneden te duwen. De werkelijke toetsen zelf, echter, voelen dun met een goedkope plastic textuur.Het budget 768p matte TN scherm is slechts gemiddeld op zijn best. Zelfs subjectief kunnen we zien dat het lijdt aan een lichte korreligheid, een laag contrast, onjuiste kleuren en een overdreven koele kleurtemperatuur. Gemeten contrast is slecht op slechts 260: 1 en een maximale helderheid van de achtergrondverlichting is net zo indrukwekkend op een gemiddelde van 195 nits. Een zoektocht naar de naam LG Philips LGD04AF paneel toont aan dat de low-end SKU's van de Dell Precision 3510 en HP ProBook 450 G4 dragen elk een soortgelijke paneel met slechte resultaten. Misschien is de enige goede kwaliteit van het paneel is dat het lijdt slechts minimale ongelijke achtergrondverlichting bloeden aan de randen en hoeken.Color dekking is slechts ongeveer 61 procent van de sRGB standaard ten opzichte van 80 of 100 procent van de Asus UX510UW of MSI GL62, respectievelijk. Dit heeft weinig invloed op gaming, maar de kleuren minder levendig uitzien met name voor digitale grafische kunstenaars of gebruikers die gewend zijn aan een hogere kwaliteit displays.Verdere analyses met een X-Rite spectrofotometer de armen kleuren en grijswaarden te bevestigen. De kleurtemperatuur is veel te koud zoals gebruikelijk is bij vele budget TN schermen. Een kalibratie verbetert de weergave sterk in termen van grijswaarden en RGB-balans en is een aanrader voor elke CX62 eigenaren met een soortgelijke panel. Kleuren nog minder nauwkeurig hoe hoger het niveau van verzadiging te wijten aan de imperfecct sRGB dekking van het display.Buiten het zicht slecht is te wijten aan de lage maximale helderheid van de achtergrondverlichting. De arme contrast maakt de zaak nog erger als kleuren en tekst wassen gemakkelijker uit zonlicht of sfeerverlichting. De beperkte kijkhoeken van het TN paneel dempt het nut van de notebook als buitenshuis nog verder.Onze Core i7-7200U CPU en GeForce 940MX GPU configuratie weerspiegelt onze CX72 testexemplaar. Dit zijn low-power processors in een gaming-chassis ontworpen voor veel zwaardere hardware, dus we zijn niet van de notebook verwacht geen afknijpen of de temperatuur problemen. De ULV CPU, bijvoorbeeld, is te vinden op dunne convertible notebooks, zoals de HP Spectre X360 13 , terwijl de GeForce 940MX is beschikbaar op een aantal lichtere Asus Zenbooks en Lenovo Yoga's . Accu Dell XPS M1330 .

Optimus is beschikbaar voor het schakelen naar de meer energie-efficiënte geïntegreerde HD Graphics 620 GPU.CPU prestaties ongeveer 10 tot 15 procent sneller dan de Skylake i5-6200U en ongeveer gelijk aan de i7-6500U zowel single- en multi-threaded werklasten volgens CineBench. De Kaby Lake processor kan dit bereiken gedeeltelijk door hogere kloksnelheid tarieven van 2,5-3,1 GHz tegenover 2,3-2,8 GHz op de i5-6200U. Single-threaded prestaties van de i7-7200U is zeer dicht bij de krachtige quad-core i7-6700HQ terwijl multi-threaded prestaties is slechts half zo snel.

Tags:

accu m1730

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name