Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

koopaccu

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 06 Jan 2017 by koopaccu

Laptop Accu Dell Latitude E6400

Acer glijdt in een geheel nieuw apparaat ergens tussen Aspire, Nitro en Predator. De nieuwe Aspire VX is uitgerust met de GTX 1050 Ti GPU, evenals de nieuwe i7-7700HQ CPU en vertegenwoordigt Acer's entry-level gaming model.Er was al nieuws over een nieuwe gaming laptop van Acer in de afgelopen paar dagen, omdat sommige winkels een beetje te haastig met volgens websites zijn geweest. Nu is het officieel: De Aspire VX 15 VX5-591G zal Acer mobile gaming lineup uit te breiden. De Predator notebooks met GPU's helemaal tot aan de GeForce GTX 1080 zal nog steeds de high-end systemen. Acer zal de prestaties van de bijgewerkte verbeteren Aspire V Nitro Laptops , omdat ze nu kunnen worden uitgerust met Nvidia Geforce GTX 1050 Ti of zelfs Geforce GTX 1060 GPU's.

Deze verschuiving zorgt uiteraard enige ruimte voor een nieuwe lijn van producten, die wordt gevuld door de Aspire VX 15. De systemen zullen worden uitgerust met de nieuwe Intel Core i5 of i7-processors en nieuwe grafische kaarten van Nvidia ( Geforce GTX 1050 of GTX 1050 Ti ) en daarom beloven goede gaming prestaties voor een zeer aantrekkelijke prijs. Volgens de eerste informatie van Acer zal de entry-level prijs slechts $ 799 voor de Aspire VX 15 met een i5 CPU en de standaard GTX 1050. Laptops met de 20-30% snellere GTX 1050 Ti zal worden geprijsd rond de 1000 euro, maar bieden GTX 970M prestaties in ruil daarvoor ...

Ons testmodel is een pre-productie-eenheid, waarbij enkele details kunnen verschillen van de eindproducten. Dit is het geval voor de weergave, bijvoorbeeld. De laatste modellen worden geleverd met een Full HD IPS-scherm. We zullen daarom onze metingen te beperken en niet prijs het toestel. Een volledige review zal uiteraard zodra we een definitieve testmodel worden gepubliceerd.De Acer Aspire VX5-591G, die ruim onder 1000 euro begint, maakt gebruik van een kunststof chassis en we kunnen niet alle problemen op het gebied van design en ergonomie te vinden. De matte oppervlakken zijn leuk om aan te raken, en we kunnen niet stabiliteitsproblemen merken of krakende geluiden wanneer we omgaan. Er waren geen duidelijke bouwkwaliteit onderwerpen op de pre-productie-eenheid, hetzij. U zal echter moeten afzien van metaal op de Acer Aspire VX 15, maar dit is niet echt een nadeel. Accu Dell Latitude E6500 .

Acer maakt gebruik van een volledig matzwarte behuizing met rode accenten niet anders dan de GL-serie van Asus. De rode accenten zijn twee decoratieve strepen op het deksel, de rode ventilator uitlaten achteraan en de rode omgeving van de touchpad en de rode toetsenbord verlichting. De centrale scharnierkap is zilver.De Acer Aspire VX 15 is gemiddeld binnen de 15,6-inch gaming segment in termen van gewicht (~ 2,6 kg) en hoogte (32 mm). High-end apparaten zoals de Acer Predator 15 , bijvoorbeeld, zijn merkbaar dikker en zwaarder, maar er zijn ook gaming systemen met een zeer dunne chassis constructies. Sommige laptops zijn slanker dan 20 millimeter, een voorbeeld hiervan is de GS63 van MSI.De Aspire VX 15 biedt de belangrijkste havens. We krijgen 2x USB 3.0, HDMI, Ethernet, evenals een nieuwe USB Type-C-poort, maar de laatste heeft geen extra voorzieningen voor mindervaliden. Wij willen de lay-out: Alle poorten bevinden zich aan de achterzijde van de zijkanten, dus het werkt voor rechts- en linkshandigen. De kaartlezer is ook gemakkelijk te bereiken aan de linkerkant.Het is gemakkelijk om de Aspire VX 15 openen, tenminste als je niet bang bent van het gebruik van een schroevendraaier en misschien een scherp voorwerp. Zodra het onderste paneel wordt verwijderd, krijgt u toegang tot het geheugen slots evenals de M.2 slot en de harde schijf te krijgen. De batterij is vervangen en de twee ventilatoren kan worden gereinigd.Het chiclet-toetsenbord heeft een goed gedefinieerde drukpunt in combinatie met een gemiddelde reisvergoeding. Je kunt niet echt deuk de input zelfs met veel druk en het is ook erg rustig. Er is een toegewijde numeriek toetsenbord, ondanks de 15-inch formaat. Acer heeft geen speciale knoppen uit te voeren; alle functies zijn beschikbaar via secundaire toewijzing en functietoetsen. De power-knop werd geïmplementeerd in de lay-out in de rechterbovenhoek ook.

Het toetsenbord is voorzien van een rode verlichting zonder de mogelijkheid tot aanpassing van de luminantie. We hebben niet een optie om de kleur te veranderen vinden, hetzij.Het touchpad met een afmeting van ongeveer 10,5 x 7,8 cm biedt een zeer goede glij-mogelijkheden. Het is een ClickPad zonder speciale knoppen. De gebieden die een mechanische klik zijn ruim en zowel de weerstand als het voelbare en hoorbare terugkoppeling waren goed aangepast. Typische multi-touch gebaren zoals scrollen met twee vingers op websites of zoomen waren geen probleem, ook niet. Accu Dell Latitude E6510 .Nieuw apparaat, nieuwe hardware: Acer Aspire VX 15 is uitgerust met de nieuwste processortechnologie van Intel, in dit geval de Intel i7-7700HQ in combinatie met een interessante Nvidia GPU, meer in het bijzonder de Geforce GTX 1050 Ti . De aanduiding "Ti" is dan van desktop componenten uitgevoerd. Zowel de GTX 1050 Ti en de GTX 1050 vertegenwoordigen de entry-level gaming chips.

Naast deze kerncomponenten, is ons testmodel ook uitgerust met een totaal van 16 GB DDR4 RAM en een dual-storage-oplossing die bestaat uit een 512 GB SSD en een 1 TB harde schijf van Toshiba. Het is de vraag of deze configuratie verkrijgbaar in de detailhandel model zal zijn. Het zou zeker een optie voor een duurdere SKU van de Aspire VN5-591G, die waarschijnlijk meer dan 1000 euro zou kosten.Laten we eens een kijkje op de nieuwe Intel Kaby Lake quad-core CPU. De chip wordt nu geproduceerd in een 14nm + proces en heeft een klok bereik tussen 2,8 en 3,8 GHz. De TDP is 45 watt, die identiek is aan zijn directe voorloper i7-6700HQ . Een uitgebreide analyse van de nieuwe Intel Kaby Lake Chips is hier beschikbaar .

Onze eerste benchmarks met de nieuwe 7700HQ CPU tonen aan dat de prestaties voordeel ten opzichte van de vorige i7-6700HQ is vrij klein met slechts een paar procent. Maar we zijn nog steeds een beetje voorzichtig over de scores als gevolg van de pre-productie status van ons testmodel. Laatste aanpassingen voor de bestuurder, CPU en koeling oplossing kan nog veranderen en verbeteren van de prestaties.Het is twijfelachtig of de Acer Aspire VX 15 de retail schappen zal raken met de luxe opslag configuratie van onze pre-productie-eenheid. We hebben nog steeds een snelle blik op de benchmarks. De resultaten van het primaire SSD in orde en kan gemakkelijk verslaan HDD-uitgerust rivalen. PCIe of NVMe gebaseerde oplossingen zijn echter veel sneller, ook al is dit geen grote invloed op de user experience te hebben. We zouden zeker een SSD capaciteit van 256 GB aanbevolen voor de retail-eenheid, zodat u voldoende opbergruimte voor de belangrijkste toepassingen en een aantal bestanden, evenals geselecteerde games op de snelle storage drive te krijgen. Een gebruiker upgrade is ook een optie, dankzij eenvoudige upgrades.De Nvidia Geforce GTX 1050 Ti is de opvolger van de GTX 965m en overbrugt de kloof tussen multimedia en gaming. Dankzij de prestaties te verhogen van de Pascal architectuur, de GTX 1050 Ti is op gelijke voet met de oudere GTX 970M , die tot nu toe was de kleinste chip voor "echte" gaming notebooks. De voorganger GTX 965m kunnen bieden met 20%, terwijl de nieuwe GTX 1060 is nog steeds duidelijk vooruit met een indrukwekkende voordeel van 50%.De nieuwe Nvidia Geforce GTX 1050 Ti lijkt de 3DMark benchmarks in onze eerste gaming benchmarks bevestigen. Het is ongeveer 20% hoger dan zijn grote broer GTX 1050 en ook 20% hoger dan de voorganger GTX 965m. De prestatie is voldoende om bijna alle moderne titels soepel te spelen in de eigen Full HD-resolutie en hoge instellingen. De sprong naar het hoogste preset (Ultra) is gereserveerd voor de GTX 1060. We willen nog steeds te vermelden dat er veranderingen op de retail product als gevolg van afgesloten chauffeurs kunnen zijn. Onze pre-productie sample is verrassend rustig in alle scenario's. Een stille werking is mogelijk bij stationair toerental en ook met licht workloads, zoals surfen op het web, bijvoorbeeld. Alleen de HDD is soms hoorbaar wanneer u bestanden. Gecombineerde belasting van de CPU en de GPU (onze stress test) zal langzaam de snelheid van de ventilator en we krijgen een sonore gemompel met een diepe frequentie na een tijdje. Het kan gemakkelijk worden getolereerd als achtergrondruis. De dual-ventilator oplossing lijkt even goed werken. Accu Dell Latitude E6400 .

Het chassis is onopvallend en koel onder belasting, maar de Aspire VX 15 laat ook een goede indruk tijdens het gamen. Alleen merken een waarneembare temperatuurstijging in het midden van de bovenkant en de onderkant. Polssteun en het gebied rond de WASD toetsen blijven gunstig cool.

Tags:

accu

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name