Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

koopaccu

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 04 Jan 2017 by koopaccu

Kopen Accu HP EliteBook 8540w

DDe One Touch Idol 4S is het nieuwe vlaggenschip smartphone van Alcatel en wordt geleverd met vele accessoires. Echter, een kijkje onthult een aantal nadelen.De Chinese fabrikant TLC wil de Alcatel One Touch Idol 4S om te concurreren met andere premium smartphones. Echter, is dit doel niet verondersteld te worden gerealiseerd met pure prestaties, maar volledige functies in plaats daarvan. Dit omvat geven, bijvoorbeeld dat ook een headset VR, evenals een goede headset van JBL. De prestaties van de 5,5-inch smartphone op een (bovenste) mainstream niveau. Naast een Snapdragon SoC 652 van Qualcomm, krijgen gebruikers 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen, dat via microSD kan worden uitgebreid.

Alcatel rekent 449 euro (adviesprijs / ~ $ 474) voor de Idol 4S, dus het wordt geconfronteerd met sterke concurrenten zoals de nieuwe OnePlus 3T , de Honor 8 of ZTE Axon 7 . Ieder van hen wist zeer goed scoort in onze reviews. Een andere interessante vergelijkingsorgaan is het duurder Blackberry DTEK60 , die ook door TLC en eigenlijk gebruikt een identiek chassis.Het geval van de Alcatel One Touch Idol 4S is gemaakt van metaal en glas. Het metalen frame wordt taps naar de zijkanten, zodat de twee glaselementen aan de voor- en achterkant eruit "ingelijst". Het frame ook steekt iets boven de bodem van het glas, die ruimte maakt voor twee voorwaarts gerichte luidsprekers. Er zijn drie kleuren, maar alleen de kleur van het metalen frame verschilt. Naast onze zilveren testeenheid, kunt u ook krijgen in goud of donkergrijs. We hebben al gezegd dat het chassis is in principe identiek aan de duurdere BlackBerry DTEK60 .

De Alcatel kan gemakkelijk gelijke tred houden met de rivalen in termen van kwaliteit. De stabiliteit is uitstekend, omdat noch druk noch verdraaien pogingen zijn een probleem voor de grote smartphone. We kunnen ook niet kritiek op de bouwkwaliteit en de goed geïntegreerde card slot aan de linkerkant is ook gemaakt van metaal. Alleen het volume rocker is nogal wankel. Een visuele nadeel van de glazen achterkant is de gevoeligheid voor vervuiling. U zult snel een smoezelige smartphone als je het niet regelmatig schoon te maken. Accu HP Pavilion dv6500 .De Idol 4S is een vrij grote smartphone, zelfs binnen onze vergelijkingsgroep. Dit is een gevolg van de eerder genoemde "uitstekend" frame, maar ook grote randen boven en onder het werkelijke scherm. Het is de dunste smartphone op 7 mm (~ 0,3 in), maar je moet de kleine camera bult aan de achterkant beschouwen als goed. Het is ook de lichtste phablet hier om ongeveer 150 gram (~ 5.3 oz).Binnen in de One Touch Idol 4S is de Qualcomm Snapdragon SoC 652 met een totaal van acht cores en de Adreno 510 GPU, die wordt ondersteund door 3 GB RAM-geheugen. De interne opslagcapaciteit is 32 GB, maar je kunt alleen gebruik maken van ongeveer 20 GB na de update van alle vooraf geïnstalleerde apps. De opslagruimte kan worden uitgebreid via microSD (tot 200 GB) en de kaart kan worden geformatteerd hetzij als mobiele of interne opslag.

De Micro-USB-poort aan de onderkant ondersteunt alleen de 2.0-standaard en kan niet video's overbrengen. Echter, het ondersteunt USB-OTG voor goede verbindingen met opslagapparaten en randapparatuur. Verbindingen kunnen ook worden ingesteld via Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2 en NFC. Een FM-radio is ook opgenomen.Het besturingssysteem van de Idol 4S is Android 6.0.1 Heemst met security patches vanaf september 2016. Volgens de eerste informatie, een update naar Android 7 Nougat moest komen aan het eind van het jaar, maar dit is niet het geval is geweest dusver. Er zijn slechts kleine verschillen ten opzichte van standaard Android, maar er zijn een aantal extra apps op het toestel (kan indien nodig worden verwijderd).

De functie balk op het vergrendelscherm is een handige functie, die directe toegang tot de belgeschiedenis, timer of de instellingen geeft, bijvoorbeeld. De smartphone kan ook worden geactiveerd en zelfs op slot via een dubbele tik op het scherm. De navigatie is zeer glad in het algemeen. Een kennisgeving LED bevindt zich boven het scherm, maar kan niet worden geconfigureerd.We kunnen meer nadelen in de communicatie-afdeling te vinden, omdat de LTE-module alleen Kat.4 ondersteunt (150 Mbps downstream, 50 Mbps upstream) en het heeft geen betrekking op een groot aantal frequenties ofwel (zie specificaties aan de top voor de volledige lijst). Maar we hadden geen problemen in het grootstedelijk T-Mobile netwerk. LTE wordt ondersteund door zowel de Nano-SIM-slots, maar je moet de microSD af te zien wanneer je twee simkaarten gebruiken. Accu HP EliteBook 8440p .

De smartphone ondersteunt alle gangbare WLAN-standaarden, met inbegrip van de snelle 802.11ac, maar de prestaties in onze gestandaardiseerde test WLAN met de router Linksys EA8500 is echt slecht. Slechts 35 Mbps (verzenden en ontvangen) worden gemakkelijk verslagen door de rivalen. We kunnen de resultaten te verklaren; misschien zijn er compatibiliteitsproblemen met de router. Subjectief, de voorstelling was op zijn minst goed in combinatie met een AVM Fritz! Box 7490.De smartphone kan alleen de positie via GPS (A-GPS) te lokaliseren. Dit was niet mogelijk binnen, maar de positie werd snel outdoors gevonden (~ 15 seconden) en het resultaat was zeer nauwkeurig op 3 meter (~ 10 ft). We controleren ook de prestaties van de test model op een fietstocht en de resultaten te vergelijken met de professionele navigatiesysteem Garmin Edge 500. De Idol 4S kost wat kleinere 'shortcuts', en de totale baanlengte is iets korter, maar er mag niet worden eventuele problemen in de praktijk.De telefoon app is de standaard Android-app en is daardoor gemakkelijk te gebruiken. De kwaliteit van de gesprekken is niet erg goed. Stemmen klinken over het algemeen erg blikkerig en nogal vervormd aan onze kant van het gesprek. Dit wordt ook bevestigd door de ontvanger en er waren zelfs een aantal drop-outs. De problemen blijven wanneer u de handsfree-functie of de headset te gebruiken, dus er is nog ruimte voor verbeteringen.Een 8 MP camera met een 84 ° groothoek lens en een extra flitser zit aan de voorkant. De flitser helpt in situaties met weinig licht, maar helaas, de algehele kwaliteit van de foto's is nooit echt overtuigend. Kleuren lijken nogal bleek en de details zijn nooit echt scherp, zelfs in goede lichtomstandigheden.

De belangrijkste camera maakt gebruik van een 16 MP sensor. De kleuren zijn wat al te verzadigd, maar de resultaten eigenlijk ziet er goed uit in de praktijk. Echter, kunnen we opnieuw merken vage randen wanneer we inzoomen op de sample foto's en de test grafiek. De camera is goed genoeg voor snapshots in heldere omgevingen, maar je kunt niet veel zien bij weinig licht scenario's (scene 3).

Video's kunnen worden opgenomen in 4K (3840x2160 pixels, ~ 38 Mbps, 26 fps), maar de standaardinstelling is Full HD (1920x1080 pixels, ~ 18 Mbps, 28 fps). 4K-opnamen zijn gelukkig niet donkerder in vergelijking met Full HD, maar we zouden graag zien een hogere framesnelheid optie voor de laatste.

Kies een scène en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.Wij richten ons meestal op de inhoud van de doos in deze sectie, maar de doos van de Idol 4S is eigenlijk een VR-headset. Zowel het ontwerp en de kwaliteit doen denken aan de Gear VR van Samsung, maar er zijn enkele functionele verschillen. Waarschijnlijk het grootste verschil is de afwezigheid van een scherpteregeling. De hoofdtelefoon is niet compatibel met glazen, dus dit kan een probleem zijn. De controls zijn ook vereenvoudigd, want er zijn slechts twee knoppen op de headset (selecteer & rug). De VR ervaring lijdt enigszins af van de beperkte gezichtsveld. Subjectief, de smartphone scherm is heel ver weg en je kunt duidelijk zien de zwarte randen van de bril, dus er is geen meeslepende gevoel.Accu HP EliteBook 8540w .

Naast de gebruikelijke accessoires zoals de lichtnetadapter (10 watt, modulair), de USB-kabel en een aantal diensten folders, krijgen we ook een fatsoenlijke headset van JBL, een beschermende telefoon geval, en een screen protector.

Tags:

accu 8540w

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name