Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

koopaccu

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 03 Feb 2017 by koopaccu

Accu HP EliteBook 8730w vervangen

Multimedia laptops zijn zeer veelzijdig systemen. HP biedt een solide basis met een Kaby Lake processor en een discrete GPU. Hoe werkt het pakket werkt?De HP Pavilion 17-x110ng is niet compact, omdat het beschikt over een 17-inch beeldscherm. Echter, als draagbaarheid is geen prioriteit, de 17-inch-systeem is een solide notebook met Intel's moderne Kaby Lake architectuur. HP gebruikt een Intel Core i5-7200U in combinatie met 8 GB DDR4 en een 256 GB SSD. 2D graphics worden verzorgd door de Intel HD Graphics 620 , terwijl meer veeleisende 3D-berekeningen worden uitgevoerd door de dedicated GPU van AMD met 2 GB DDR3-VRAM ( AMD R7 M440 ).

Wij selecteerden multimedia-apparaten met dedicated grafische kaarten als vergelijking apparaten voor de HP Pavilion 17-x110ng. Het chassis van de HP Pavilion 17-x110ng kan niet verbergen de lage prijs. Zowel de basiseenheid en het deksel zijn gemaakt van plastic. Ons testmodel is volledig zwart en nogal flauw. Het deksel heeft een iets ruw textuur met een HP-logo in het midden. De basiseenheid is ook zwart met een licht gestructureerd en ruw oppervlak, waardoor de handling verbetert. Design elementen zoals de glanzende omgeving van het basisstation of de barcode patroon op de polssteunen zijn goed uitgevoerd en niet te opdringerig.

We zouden graag een beter resultaat voor de stabiliteit. Basis en deksel kan worden gedraaid zonder veel kracht, en het midden van het toetsenbord niet onder druk. De twee scharnieren houden het beeldscherm op zijn plaats goed, maar ze kunnen niet voorkomen dat sommige stuiteren. Het is niet mogelijk het deksel te openen met één hand, omdat de aanvankelijke weerstand te sterk.Onze vergelijkingsgroep geen andere 17-inch systemen omvatten, zodat de grotere voetafdruk van de HP Pavilion 17-x110ng is niet verwonderlijk. Echter, ons testmodel is een beetje slanker dan zowel Acer laptops ( Acer Aspire E5-575G en Acer Aspire F15 F5-573G-53V1 ). Onze 17-inch testmodel tips de schaal 2,7 kg (~ 5,95 lb) en is daarmee de zwaarste apparaat hier. Dit is nog steeds geen kritiek, omdat een 17-inch laptop met een gewicht van minder dan 3 kg (~ 6.6 lb) is een positieve eigenschap.De haven ras is niet erg gul, ondanks de grootte van het chassis: Een totaal van drie USB-poorten, twee USB 2.0 en een 3.1-poort is niet up-to-date meer. Externe beeldschermen kan alleen via HDMI worden aangesloten. HP heeft geen afstand doen van een optische drive op de Pavilion 17-x110ng, dus is het geen probleem om dvd's af te spelen. Alle poorten zijn verdeeld over de twee kanten, maar de meerderheid is aan de linkerkant, dat is goed nieuws voor rechtshandigen. De afstand tussen de afzonderlijke havens had groter kunnen zijn, omdat de brede USB-sticks de aangrenzende havens kunnen blokkeren. Accu HP EliteBook 8730w .

We zouden niet noemen de haven selectie toekomst-proof, omdat er een nieuw apparaat een USB type-C-poort moet hebben. De prestaties van de SD-kaartlezer niet aan onze verwachtingen helemaal niet, maar ondersteunt ten minste alle gangbare normen. We maken gebruik van onze snelle referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II) om de prestaties te bepalen. JPG-bestanden worden alleen gekopieerd op 19MB / s en AS SSD alleen bepaald een maximale sequentiële leessnelheid van 20,5 MB / s. Je zal niet blij zijn met de HP Pavilion 17-x110ng als u vaak grote hoeveelheden data te kopiëren uit de kaartlezer te zijn.De HP Pavilion 17-x110ng is uitgerust met LAN en WLAN-controllers. Draadloze communicatie worden afgehandeld door een module van Realtek (RTL8723BE), die de gemeenschappelijke normen IEEE 802.11 b / g / n en Bluetooth 4.0 ondersteunt. Onze WLAN-test onder ideale omstandigheden bepalend voor zeer lage overdrachtssnelheden. We kunnen alleen maar zien 51 Mbps verzenden en 44 Mbps te ontvangen. De 15-inch broertje HP 15-ba077ng met de Realtek RTL8723BE was ook slecht in onze test-scenario, dus er misschien een probleem met de Wi-Fi-chip.

Dit is voldoende voor het surfen op het web, maar we adviseren tegen een draadloze verbinding wanneer u van plan bent om grote hoeveelheden data over te dragen. De bekabelde Ethernet-poort is een betere keuze hier, ondersteunt tot 100 Mbps. Echter, we hadden geen problemen met draadloze verbindingen tijdens de verslagperiode ervaren.

Gezien de lage overdrachtsnelheden van de WLAN-module, raden we bedrade netwerkverbindingen wanneer u de HP gebruiken als een stationaire apparaat.Er is niet een grote focus op de beveiligingsfuncties zoals op een business systeem, want dit is een multimedia laptop. Potentiële kopers zullen een Kensington-slot en een Trusted Platform Module 2.0 (TPM) te krijgen. Er is ook software McAfee LiveSafe.

De doos bevat alleen de notebook met inbegrip van de stroomadapter. Er is ook een quick-start guide evenals enkele informatie over de garantie. De fabrikant ziet af van andere accessoires zoals een hoes of een muismat.Het onderhoud is een beetje lastig te wijten aan het ontbreken onderhoud doorgeefluik. U krijgt alleen toegang tot de interne onderdelen te krijgen zodra je de hele onderste paneel hebt verwijderd. U moet echter speciaal gereedschap te gebruiken om schade te voorkomen. We hebben geprobeerd het niet op ons testmodel, omdat twee schroeven bevinden zich onder een sticker (zie foto - rode cirkel). De plekken zijn gemarkeerd en geperforeerd, maar ze zijn een indicator voor de fabrikant of u het chassis geopend. Accu HP Pavilion DV7 .

De HP Pavilion 17-x110ng is uitgerust met een volwaardige chiclet-toetsenbord, die direct is geïntegreerd in de bovenkant van de basiseenheid. De individuele toetsen zijn iets opgeruwd en een afmeting van 1,6 x 1,6 cm met een tussenruimte van 3 mm. Key reizen is gemiddeld, maar het drukpunt zou steviger zijn. De witte belettering van de toetsen is gemakkelijk te lezen in goede lichtomstandigheden, maar dit verandert als het donker wordt. Een subtiele achtergrondverlichting zou een goede aanvulling zijn geweest. Een ander nadeel is het typen lawaai, dat is duidelijk hoorbaar. We noemen deze input bruikbaar, maar frequente schrijvers moeten overwegen een extern toetsenbord.

De touchpad meet 11,7 x 5 cm (~ 4,6 x 2,0 inch), die wordt verhoogd tot 6,8 cm (~ 2,7 in) wanneer we de twee aparte muisknoppen. Dit is niet een ClickPad, zodat de twee knoppen hebben geen touch-gevoelige oppervlakken. Het touchpad niet echt onderscheiden van de polssteun, zodat u snel verlaat de werkelijke oppervlakte. Er is weinig ruimte 5 cm comfortabel werken. De geruwde oppervlaktestructuur is identiek aan de bovenkant van de basis en nauwkeurige ingangen zijn mogelijk na een korte periode leren. De twee aparte muisknoppen zorgen voor een goede feedback. Al met al, het touchpad is goed, net als het toetsenbord, maar we een externe muis toch aanraden indien mogelijk.

HP maakt gebruik van een mat scherm van Chi Mei voor de Pavilion 17-x110ng. Het heeft een resolutie van 1920x1080 pixels, waardoor een pixeldichtheid van 127 PPI. Een alternatieve weergave als een 4K scherm, bijvoorbeeld, is niet beschikbaar. We kunnen een gemiddelde helderheid van 285 nits, die superieur is aan de 15,6 en 14-inch vergelijking apparaten meten. De contrast ratio is niet zo groot bij 472: 1 wel, zeker voor een IPS display. De helderheid verdeling van 88% is beter. We kunnen de PWM helderheidsregeling detecteren met een frequentie van 200 Hz voor helderheid van 90% of minder. Ons testmodel heeft geen tekenen van vervelende achtergrondverlichting bloeden te laten zien.

De beeldkwaliteit van de HP 17-x110ng is nogal beneden peil. De combinatie van de lage contrastverhouding (472: 1) en de hoge zwartwaarde (0,61) resulteert in een grijze tint zichtbaar op het scherm. Dit voorkomt ook dat rijke kleuren, die een beetje bleke verschijnen. Ons testmodel mist ook de streefwaarde van 3 voor de DeltaE-2000 afwijkingen (ColorChecker: 4.56, Grayscale: 4,95). We kunnen ook merken een lichte blauwe cast, maar dit kan worden veranderd door een kalibratie. Het ICC-profiel van onze gekalibreerde display is gekoppeld in het bovenstaande vak.

Ondanks alle kritiek, het paneel Chi Mei dekt nog steeds 93% van de sRGB kleurruimte. Echter, de HP Pavilion 17-x110ng niet geschikt voor grafische ontwerpers, maar het moet voldoende zijn voor uw foto's zijn.Het is geen probleem om de notebook buiten dankzij het oppervlak matte panel. De gemiddelde helderheid van 285 nits zorgt er ook voor dat er nauwelijks beperkingen, zelfs in lichte omgevingen. Wij raden u nog steeds een plek in de schaduw, ondanks het matte scherm, en je moet direct zonlicht te vermijden.

Brede kijkhoeken zijn typisch voor IPS displays, en het beeld is zeer stabiel ten opzichte van alle kanten op ons testmodel. We kunnen alleen maar merken een lichte gele tint van de extreme hoeken. Dit mag echter geen probleem in de praktijk, waar dergelijke kijkhoeken zijn ongewoon zijn.

De prestaties van de HP Pavilion 17-x110ng is solide. De Intel Core i5-7200U heeft zelfs een aantal hoofdruimte voor multithread-toepassingen. Het wordt ondersteund door 8 GB DDR4-RAM, wat voldoende is voor het beoogde toepassingsgebied. Ons testmodel is uitgerust met de speciale GPU AMD R7 M440 , die op behandelt 3D berekeningen. Wij willen ook de uitvoering van de SSD, maar de opslagcapaciteit van 256 GB is niet erg gul. Dit is het enige storage-oplossing, dus we hadden graag een SSD te zien met ten minste 500 GB. Accu HP ProBook 4510s .

De subjectieve prestaties indruk van de HP Pavilion 17-x110ng is zeer goed. Het systeem is snel klaar dankzij de SSD en zonder vervelende wachttijden. 8 GB RAM voldoende in de praktijk, en zelfs een paar van de browser tabs zijn geen probleem. Ons testmodel valt iets achter in de PCMark 8 Huis test, maar het kan eigenlijk de concurrentie in de Creatieve en Storage benchmarken te verslaan. Wij denken dat de dedicated AMD R7 M440 is een goede aanvulling voor incidenteel game-ervaringen. Toch moet je verwachtingen niet te hoog zijn, en we zullen een kijkje op de werkelijke gaming prestaties later op.

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name