Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

Ivy

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 26 Nov 2017 by ivy147

10 Naughty Riddles which are truly mind blowing

Hi there,

My name is Lily and today I am here to present some funny (naughty) riddles. Let’s have a look at interesting and funny stuff.

1: What's at least 6 inches long, goes in your mouth, and is more fun if it vibrates?

Answer: A toothbrush (Come on)

2: What goes in dry and hard, but comes out wet and soft?

Answer: Chewing gum (Lol)

3: What does every woman have that starts with a "V" and that she can use to get what she wants?

Answer: Voice

4: What's made of rubber, handed out at some schools, and exists to prevent mistakes?

Answer: Eraser

5: What starts with "p" and ends with "orn" and is the hottest part of the movie industry?

Answer: Popcorn

6: You get a lot of it if you're important and successful, you get less when you're just starting out. You sometimes do it with yourself if you need to, but it's a lot better when it's with other people.

Answer: Email

7: Your finger fits right in it. You play with it when you're bored. Once you're married, you're stuck with the same one forever. What is it?

Answer: A ring

8: What’s in a man’s pants that you won’t find in a girl’s dress?

Answer: Pockets

9: What four-letter word begins with “f” and ends with “k,” and if you can’t get it you can always just use your hands?

Answer: A fork

10: What’s beautiful and natural, but gets prickly if it isn’t trimmed regularly?

Answer: The lawn

All these riddles have been taken from:-

Riddlesly

Large_cat-2666317_640_large

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name