Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

Zeke

Large

Taurus

Status

General
Unknown
13 May 1990
Sweden

About
Genom att använda lämpliga material och stilar kan du uppdatera ditt historiska hem för den moderna livsstilen samtidigt som du behåller den värme och enkelhet som var integrerad i hemmet design för många år sedan.

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 12 Oct 2017 by hakansson

Typer av hantverkare hus planer

Det sägs att djävulen är i detaljerna. Nå, Craftsman House Plans ger finare mönster och samtida konst. Dessa typer av skydd har skåp, inbyggda i hyllor och trä som täcker alla delar av rummet. Taket är lågt slungat med många projektioner.http://www.hantverkarnastockholm.se/ Det finns breda portar som stöds av stora kolumner. Dessa skydd är utformade på amerikansk väg. De ger en smak av konst och arkitektur.Dessa typer av planer har följande designfunktioner: exponerade vindar, avtäckta balkar och åsaxlar, stora verandor, en och en halv till två våningar, bland annat avsmalnande fyrkantiga kolonner. Vardagsrummen har eldstäder och stora glasfönster. Köket är centralt beläget och anslutet till matsalen. Studierummen har badrum och kan fungera som sovrum. De stora sovrummen har badrum. Det finns två extra sovrum med ett gemensamt badrum, ett linneskåp och en butik.Hantverkarens husplaner tar hänsyn till köket, tvättstugan, eldstaden, mattan eller kakelgolv bland annat. Andra planer lägger tonvikten på den inre delen av hemmet. Det finns breda lobbyer som leder till vardagsrummen. Köken är välutrustad med den sex brännare gasspis. Skaffan leder till matsalarna.Befälhavaren svit har ett spa och glas fönster. De lägre nivåerna i hemmet inkluderar en minibar, hemmabiosystemet och en plats att spela spel. Det finns också två sovrum, ett gemensamt badrum och en datorplats. Hantverkarens husplaner är utformade för att tillfredsställa kunden. De slående funktionerna i dessa planer är: Master-svit, starka kolonner, formella matsalar, tvättstuga, kök med frukostkrog, mediacenter, spelrum, våt bar, skafferi, franska dörrar, verandor och hemmabio.

Large_pexels-photo-12733_large

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name