Confirm

Are you sure?

Comfirm Cancel

Login http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook

Or Login using BecomeGorgeous

Register

Please fill the form below and follow the further instructions.

By registering, you are agreeing to the terms and conditions.
We will not sell, rent or give your email to anyone so don't worry about spam.

Recommended

http://www.becomegorgeous.com/users/auth/facebook
Password Recovery

You are about to receive a email from us please make sure to check your spam or junk folder and add our email [email protected] to your contact list.

Thank you!

Willis Binns

Large

Status

General
Unknown

  • 11534 Rank

  • 0 Points

Published on: 19 May 2017 by binnswillis

The SouthBourne Tax Group: Klar til at indgive din 2016 skat?

2016 skat arkivering sæson begyndt med W-2s ankommer i mail og vis forvirring som følge af nyheden om en refundering forsinkelse.

Mens de fleste mennesker vil være minimalt påvirket af ændringer i år, er en af de største tilføjelser med henblik på at hjælpe familier med lav indkomst.

Californien tjent indkomstskat kredit går ind i sit andet år. Kreditten gælder for folk, der tjener $6,717 eller mindre med ingen børn op til $14,161 med to eller flere børn. Til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din skat, vi spurgte Aaron Martinez, en skat ekspert med H & R Block siden 1998, og Andrew Nelsen, en statsautoriseret revisor i Fountain Valley, for tips før 18 April arkivering fristen.

RESTITUTIONEN FORSINKELSE

Nogle, der tidligt kan være i for en overraskelse. Dem, der hævder Beskæftigelsesfradrag eller et barn skattefradrag vil – en anslået 30 millioner skatteydere – have deres tilbagebetaling holdt indtil februar 15.

"Vi fortæller alle at filen normalt," sagde Martinez. "De bare nødt til at vente lidt længere på at få deres refusion."

Forsinkelse, lavet af beskytte amerikanerne fra skat vandreture (sti) Act af 2015, er beregnet til at forebygge svig.

"Disse to kreditter er målet kreditter for identitetstyveri og svindlere. IRS ønsker at sørge for, at de W-2s, der kommer i er korrekte, og at de har tid til at sørge for der er ingen tyveri,"sagde Martinez.

IRS anslår, at så mange som 26 procent af Beskæftigelsesfradrag fordringer kan udbetales fejlagtigt i 2015. "Nogle af fejlene, der er utilsigtet, forårsaget af kompleksiteten af loven, men nogle af påstandene er forsætlig tilsidesættelse af loven," agenturet sagde.

Nemlig folk hvem savn tilbagebetaling før, tilbyder H & R Block en $1,250 restitution forskud, en no forrentede lån, som tilbagebetales når restitutionen udstedes af IRS.

Hvad er nyt

Personfradraget er blevet forhøjet til $4.050. Men dette beløb er udfaset for skatteyderne ved højere indkomst. Dem med højere justeret bruttoindkomst kan ligeledes ikke kunne få den fulde værdi af deres fradrag.

Den alternative minimum tax er stadig omkring, men undtagelsen er steget til $53,900 for enkelt skatteydere, $83,000 for dem gift arkivering i fællesskab og $41,900 for gift indgive separat.

Mennesker, der har udstedt et enkelte skatteyder identifikationsnummer eller ITIN, i stedet for et CPR-nummer kan have til at forny det før indgivelsen deres selvangivelser. IRS siger, nuværende ITINs vil ikke længere være gyldig, hvis de ikke blev brugt mindst én gang i de sidste tre år, eller hvis nummeret blev udstedt inden 2013.

Sørg for du har sidste års selvangivelse handy, når du forbereder at indgive din skat i år.

"Skatteydere, der ændrer skat softwareprodukter denne arkivering sæson skal bruge deres justeret bruttoindkomst fra deres 2015 selvangivelse for at filen elektronisk," sagde IRS. "Elektronisk indgivelse PIN er ikke længere en mulighed."

Også det er en del af agenturets forsøg på at slaget skat bedrageri og identitetstyveri.

HÆVDE ALLE DINE CREDITS

Martinez sagde, der er en masse fradrag mennesker glemmer at tage. De omfatter:

--Velgørende bidrag

--Pant interesse, ejendomsskatter og realkreditlån forsikring

--Medarbejderudgifter såsom kilometertal og telefon regninger

--Uddannelse omkostninger: skoler udstede en erklæring om undervisning, danne 1098-T, for støtteberettigede fradrag

--Arkivering status: For eksempel, en enlig mor med et barn kan fil som husstandens overhoved

--Pleje forældre

-Selv hvis du har en grad, tilbyder IRS hele livet lære kredit på op til $2.000 om året

--Levering drivere, især dem, der arbejder for Uber, Lyft og DoorDash, bør holde styr på miles, olieskift og køretøj reparationer som firmaudgifter

STIEN ACT

"En stor forandring i år er sti handling. Denne handling foretaget nogle skattemæssige ændringer permanente og lavet nogle udløber,"sagde Martinez.

Under act, blev den amerikanske mulighed for uddannelse Tax Credit, som giver studerende op til $2.500 i skattefradrag, og nogle andre skattelettelser gjort permanent.

Dette er det sidste år for privat pant forsikring, pant gældseftergivelse, en undervisning og gebyrer fradrag og ikke-forretningsmæssige energi kreditter.

"Næste år er det år, kunne virkelig være topsy-turvy," sagde Nelsen. "Ikke en hel masse ændret i år."

UNDGÅ SVINDEL

For at forhindre svig, indsende din skat så tidligt som muligt, Martinez opfordrer.

IRS vil ikke bede om dit kreditkort eller send sheriff til dit hus. Nogen truer med at gøre dette er sandsynligvis en scammer.

Nogen repræsenterer IRS kan indberettes online på - FTC Complaint Assistant eller ved at ringe 800-366-4484.

EXTENSIONS

Skatteydere, der har brug for mere tid til fil kan anmode om en forlængelse.

"Får filtypenavnet arkivering undgår den sene indgivelse straf, men det gør ikke undgå den sene betaling straf," sagde Barbara Weltman, en konsulent og forfatter til bøger om skatter, lovgivning og finansiering.

Så rådgivning fra skatteeksperter: at undgå forsinket betaling straffen, anslår det skyldige beløb og betale det før 18 April deadline. Men selv med det, du kunne ikke undgå renter af betalinger, der foretages efter fristens udløb.

OVERKOMMELIG PLEJE ACT

Mens Republikanerne synes forpligtet til ophævelse af den økonomisk overkommelig pleje Act, det er stadig uvist, hvad kunne erstatte den.

I mellemtiden, bør folk, der ikke har sygeforsikring være parate til at betale mere i år, som straf for dem uden dækning er steget.

Straffen for ikke at have forsikring er $695 pr. uforsikrede voksen eller 2,5 procent af husstandsindkomst over tærsklen arkivering – der er størst. I 2015 var det $325 per uforsikrede voksen eller 2 procent af husholdningernes indkomst.

Enrollees med forsikring gennem statens sundhed exchange, dækket Californien, nødt til at fil en 1095-A form med deres skatter.

For at hjælpe med omkostninger, er der 30 undtagelser til rådighed for mennesker er uforsikret, ifølge Martinez.

"Det er i sit tredje år. De første år folk virkelig forstod det,"sagde Nelsen. "Andet år sanktioner virkelig begyndte at sparke, og folk begyndte at fange på, så jeg ved det er på folks sind i år."

Large_the_southbourne_tax_group_klar_til_at_indgive_din_2016_skat_large

Add a Comment

* Please Add A Comment

Anonymous

Thank you for submission! Your comment will be displayed after getting approval from our administrators.

Connect With
Or Pick a name